Annons
Annons

Hej från Simrishamn och Brantevik!

Hej från Simrishamn och Brantevik! Vi har det superhärligt och hänger runt bland blommande stockrosor, pastelliga hus, fiskebodar och loppisar. När jag är tillbaka i stan ska jag så klart visa fler bilder från idyllen. Så länge en liten rapport som ser ut så här:

Brantevik Volang (4 av 9)

Kan bara inte se mig mätt på alla fantastiskt fina hus som kantas av stockrosor och allsköns blommor. Som poesi för ögonen!

Volang-Linda

Så här glad blir jag då. Speciellt när jag dessutom just köpt 1/4 kg marknadsgodis – precis som när jag var liten.

simrishamn

Ja ni förstår ju.

Brantevik Volang (5 av 9)

Vi besökte så klart också alla Simrishamns små pärlor. Som blomsterbutiken Kockska Gården.

apotekarns

Och Apotekarns.

Brantevik Volang (7 av 9)

Sen bar det iväg till Brantevik (10 med buss från Simrishamn). David flanerar lite.

Brantevik

Och så checkade vi in på vårt B&B. Kollade in utsikten från vårt fönster.

Brantevik Volang (8 av 9)

Och andades in luften från havet.

Annons

Som sagt; lovar fler bilder en annan dag snart!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (9)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar