Annons
Annons

Hej från Paris

Här kommer ett hej från Paris! Vi har det underbart och jag skulle kunna stanna här hela våren (och sommaren med). 

Vi har bland annat varit på zoo, strosat i favoritkvarteren och druckit drinkar i folkvimmel på uteservering. 

 

Och så har vi upptäckt massvis med nya gator och kvarter.

Annons

Hur det nu ens är möjligt när man hälsar på en plats för åttonde gången (!).  

Som jag älskar den här staden alltså.

Fotografier av mig och David Pagmar.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar