Annons
Annons

Hej från Malmö Vintagemässa.

Vill bara kika in här lite kort och säja hej. Malmö levererar verkligen den här helgen! Solen skiner, syrenerna blommar och folk är hur trevliga som helst. Våra böcker och allra finaste klänningar får nya ägare och vi stiftar nya bekantskaper och försöker planera in när och hur vi ska kunna åka hit igen.

Annons

I morgon blir det mer mässa och förhoppningsvis finns det tid att hitta ett och annat vintagefynd då med.

20140525-073015-27015394.jpg

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar