Annons
Annons

Hej från Kreta

Kikar in för att skicka ett litet hej från soliga Kreta. Vi lever charterlivet fullt ut med frukost på altanen, lata dagar på stranden/vid poolen och sena middagar. Och förutom att vi blivit myggbitna (jag har fått ca 100 myggbett, hjälp!) mår vi bra.  

Annons

  
Chaplin älskar att bada och leka hela dagarna långa och det är fint att se honom så glad.  

  
Och även jag och David lyckas få till med egentiden då och då.

Hoppas sensommaren visar sig från sin bästa sida där hemma! 

Bilder från min Instagram @volanglinda. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (7)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Så mysigt det ser ut! Så gullig han är! Kram

    • Ja han är ganska gullig alltså:) Kram!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar