Annons
Annons

Hej från Göteborg

Hej från ett alldeles ljuvligt och soligt Göteborg. Jag och David och två av våra kompisar bilade hit igår för att – precis som resten av Sverige – gå på konsert med Håkan Hellström. Vi sparar det bästa till sist och kör på konserten i kväll.

Annons

Det ska bli så väldigt kul!

gothenburg

I dag har vi gjort Göteborg som sig bör. Dagen började med frukost på mysiga Kronhusbodarna.

gbg2

Och nu blir det picknick i en mysig park med vin. Ha en fin kväll så hörs vi snart!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar