Annons
Annons

Heart of glass.

Måndag igen, hjälp vad fort tiden går, hoppas er helg varit fin! Tänkte göra ett Instagram- inlägg lite senare idag med en liten rapport från min. Men vi kickar igång den nya veckan med tjusig inspiration direkt tycker jag.

Annons

På sajten Fabriken kan man vara med och bidra med fotografier på teman som förnyas varje månad och sidan är hur grym som helst för att hitta inspiration i vackra fotografier och inte minst för att hitta nya bloggar att läsa. Det senaste temat heter Glas i Inredningen och här är några av mina favoriter från det:

Sofia som driver en av mina favoritbloggar Mokkasin har tagit fotografier från ett av sina öppna skåp i köket.

Tina på Peppar och Vanilj har fotograferat fina glas och flaskor. Lägg märke till den snygga bannern hon fäst med Washi-tejp. Smart!

Tjusiga bloggen Fabulös inspiration har tagit bilder på underbart vackra loppisfyndade champagnekupor och likörglas.

Och en annan favorit; Anna på Rackarungar har tagit vårinspirerade bilder på temat.

Sist men inte minst har Daniella Witte tagit dessa vackra fotografier med det vackra ljuset. Gå in här för att kolla in fler bidrag och lägg en röst på din favorit.

On the site Fabriken (The Factory) people contributes with photos on different themes, which are renewed each month. I think the site is a great source of  inspiration in beautiful photographs and not least to find new blogs to read. The latest theme is called Glass in the interior, and here are some of my favorite photos from that.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Anna Sylvan

    Åh la la vad tjusigt med länk till mig! 🙂
    Fabriken är en skojigt påhitt, undrar just vad nästa tema blir? Efter att följt dina balkongbilder på Pinterest blir man väldigt sugen på att börja utomhus-fixa. Ligger väl i tiden, antar jag… Kanske nästa tema i Fabriken?

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar