Annons
Annons

Härifrån till evigheten

I söndags släppte David sin nya singel –

Annons

Härifrån till evigheten. Jag tänkte att ni kanske ville lyssna! Tror ni kommer gilla.

I huvudrollen i videon hittar ni dessutom en alldeles speciell liten stjärna vid namn Chaplin. Och även jag skymtar till här och där haha.

chaplin

Härifrån till evighetenYoutube.

Härifrån till evighetenSpotify.  

Foto av Emma Sundh.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Men å så fin sång och video och allt! Och så föll lite pusselbitar på plats, älskade din mans liveuppträdande på bröllopet! Så fin pojk ni har, så stor han blivit <3

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar