Annons
Annons

Har du ett hem jag kanske älskar?

Hör upp alla inredningsintresserade! Nu letar jag efter hem som jag kan få komma och hälsa på hos – ihop med bästa fotografen Emily Dahl. Har du kanske ett hem du tror att jag älskar? Eller känner du någon som har det? Eller följer du kanske någon på Instagram som du vill tipsa mig om?

fridaschuler_tavelvagg_soffa

tavelvägg

inredning8

Det kan vara någon med ett härligt vardagsrum med den finaste tavelväggen.

Annons

bokhylla

Eller bokhyllan.

soffa

Eller soffan…

Behind-the-scenes-Anna-Malmberg-01

anna cate

Eller någon med ett ovanligt härligt sovrum?

frida schuler kök

Kanske någon som inrett sitt kök med samma fingertoppskänsla som Frida Schuler.

johanna bradford kök

Eller Johanna Bradford.

johanna bradford hem

Eller kanske någon med en fantastisk hall.

Tipsa mig gärna här, på min instagram eller i ett mail till [email protected] Både lägenheter som hus som lantställen är välkomna! Alla hem kommer publiceras på reportageagenturen A mash up

Läs gärna mer om A mash up här; A mash up; en början på något nytt och spännande.

Tips! Missa inte att följa mig på Instagram och Facebook för inspirerande bilder, vintagetips och vardagsbetraktelser.  

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (8)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglin[email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Maja

    åh, om ett tag. När vi har fått köket renoverat och lite mer saker på väggarna, då kommer jag hojta. Svälja jante och säga, hej, jag har ett fint hem. Kom gärna hit om ni också tycker det.. Men som sagt, har lite som jag vill fixa först så ha mig i baktankarna om ni tänker styra kosan mot Småland och Kronoberg någon gång i framtiden, vet ju att Emily är härifrån. 🙂
    yttersttrivsamt på instagram och yttersttrivsamt.blogg.se

    • Hej Maja! Vi kommer gärna när du vill:) Vad roligt! Gillar ju din blogg supermycket. Bara att du hör av dig!

  • Är det bara hem i Stockholmstrakten som är intressanta, eller är det möjligt att ni kan komma längre upp i landet?

    • Hej Marianne! Vi kan absolut tänka oss att åka längre upp. Roligt! Maila mig gärna så tar vi det därifrån!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar