Annons
Annons

Happy lights och vintermörkret.

Jag unnade mig nyss en ljusslinga från Happy Lights som jag väntat på ett tag. Det är nämligen – vad jag förstått – en helt ny färgställning som heter Copenhagen.

Annons

Med den finaste blandningen av färger; smaragdgrönt, senapsgult och nån form av mörkt plommonröd. Ska hänga den vid spegeln i hallen här hemma och lysa upp vintermörkret tänkte jag. Tror det kommer bli riktigt tjusigt faktiskt.

happy

Lampslingan från Happy Lights hittade jag hos webbshopen Darling Things.

(Bilden hittade jag på Pinterest men den saknar källa tyvärr).

translation

I just clicked home a bulb strand from Happy Lights as I waited for a while. It is – I understand it – a brand new colorway called Copenhagen. With the finest blend of colors: emerald green, mustard yellow, and some sort of dark plum. I’m planning on hanging it on the mirror in the hallway at home and light up the darkness of winter. I think it will be really marvelous indeed.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Linnéa Bergqvist

    Å ja det kommer garanterat bli tjusigt! Väldigt fina färger!
    //Linnéa
    http://www.thewildrose.se -DIY, bröllopsinspiration & blommor, vintage & annat fint

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar