Annons
Annons

Happy Friday/Min fredagsbukett

Happy Friday! Idag bär det av till Köpenhamn för ett besök på zoo med min mamma, David och Chaplin. Måste också äta MINST 2 wienerbröd eftersom att det är det bästa jag vet i hela världen. Hoppas ni får en fin dag!

Dagens fredagsbukett är en riktig favorit för mig. Älskar kombinationen av hallon, havre, kvistrosor och dahlia. Det kan liksom inte bli mer sommar i juli än så! Som vanligt är det Nika på Skillad Floral Design som står bakom buketten.

fredagsbukett juli

Annons

Hur ser din fredagsbukett ut? Lägg upp bilden på din instagram, följ och tagga @volanglinda@skilladflorals och #minfredagsbukett – så att vi kan hitta din bild och inspireras. Finaste bilden belönas varje månad med en liten present från oss Vintagefabriken!

Styling och foto av Skillad Florals.

Tips! Missa inte att följa mig på Instagram och Facebook för inspirerande bilder, vintagetips och mycket mer.  

 translation

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar