Annons
Annons

Happy Friday; tema midsommar

Trevlig fredag på er! Sommaren är här och jag känner mig ungefär 1 ton lättare efter att ha bockat av Vintagebloppis, Vintagefabrikens 2-årskalas, rush i webbshopen, plåtningar och lite till. Puh.

I dag ska jag ha en superrolig plåtning på tema midsommar och efter det ska jag gå på restaurang och fira ledigheten.

Annons

Det blir fint det! Tänker mig den här inspirationen:

m02

m03

m04

m05

m07

m08

Kika in på min Instagram (@volanglinda) för lite uppdateringar under dagen vettja!

Bilder från min Pinterestmapp som heter Summer.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar