Annons
Annons

Happy Friday (och tipsa mig gärna om Jönköping)

Fin fredag önskar jag er! Själv är jag ledig i dag och sitter på ett tåg på väg till vänner i Jönköping. Ser väldigt mycket fram emot det. Hoppas på mycket solsken, lugna dagar och fint sällskap. Och kanske ett och annat loppisfynd.

Annons

fredagsbukett

Har nämligen hört att det ska finnas en hel del loppisar i Jönköping. Har ni något tips på det, eller på något café eller vad som helst som vi inte får missa – tipsa gärna.

café

Vi hörs på söndag igen!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (8)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar