Annons
Annons

Happy Friday och min fredagsbukett

Fin fredag på er! Hoppas ni får lov att njuta av sommaren. Själv njuter jag att vara tillbaks i stan och sitter i detta nu på vår balkong med en kopp kaffe medan barnet sover. Sen tänkte vi ta en liten utflykt till en 4H-gård och kanske köpa med oss lite picknick. Nästa vecka blir det Malmö, Köpenhamn och Österlen (!) så det blir härligt att landa lite emellan.

Men fredag= minfredagsbukett! I dag är det inte vilken bukett som helst vi bjuder på utan en helt magisk sådan; Nikas (Skillad florals) alldeles egna brudbukett. För ganska exakt 1 år sedan gifte hon sig nämligen med sin Mårten och dagen till ära hade hon – så klart – bundit den finaste av buketter.

wedding bouqet

Med pioner, rosor, stjärnflocka, eucalyptus, astible med mera. Helt galet fin! Jag vet ju vem som ska få göra min brudbukett när vi väl gifter oss…

Hur ser din fredagsbukett ut? Lägg upp bilden på din instagram, följ och tagga @volanglinda@skilladflorals och #minfredagsbukett – så att vi kan hitta din bild och inspireras. Finaste bilden belönas varje månad med en liten present från oss på Vintagefabriken!

Annons

Psst! Självklart kan din fredagsbukett kan vara vad som helst i växtväg, som t ex en bukett plockade hundkex, en ensam ros i en vas och så vidare. Vi älskar alla era bilder!

Styling av Skillad Floral Design

Foto av Ceen Wahren

Tips! Missa inte att följa mig på Instagram och Facebook för inspirerande bilder, vintagetips och mycket mer.  

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar