Annons
Annons

Happy Friday!

Fin helg på er! Hoppas ni haft en bra vecka. Själv har jag haft massvis att ta igen efter Parisresan så det har minst sagt varit lite hektiskt.

flowers kinfolk

Men nu börjar jag komma i fas igen haha. Och i kväll ska jag faktiskt göra något så festligt (och kanske lite otippat) som att gå på releasefest för grymma punkbandet Matriarkatet. Första släppet från min killes nystartade skivbolag (!). Bara en sådan sak. Kom förbi om ni vill!

flowers

Och i morgon blir det möhippa på franskt tema i Vintagefabriken. Älskar kontrasten i det.

flowers

Bjuder på tre stycken härliga buketter ifrån en av mina bästa mappar på Pinterest – som heter Flowers. Klicka er dit för lite fredagskänslor vettja!

translation

Happy Friday! I wish you a lovely weekend with beautiful pics from my Pinterest.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (4)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • FINASTE MATTAN blogg

    Vackert, vackert, vackert….

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar