Annons
Annons

Happy Friday!

Bjuder på den här vackra buketten i dag som jag knäppte av innan jag använde den i en av förra veckans plåtningar.

bukett2

Har ni sett något ljuvligare? Anemon, pion, ranunkel, syren, tistel och stjärnflocka. Bland annat. Älskar den här lite dova färgskalan.

Annons

bukett1

Fin fredag till er!

translation

Happy Friday! I wish you a lovely weekend.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar