Annons
Annons

Happy Friday!

Önskar er en fin fredagkväll! Själv ska jag packa ihop här på Vintagefabriken efter en lång dag med ungefär 20 olika projekt på gång samtidigt. Puh. Tur att det är så himla kul alltihop. Ser fram emot nästa vecka när jag ska träffa en tjej som kanske vill bli min praktikant.

Annons

Håller tummarna för att hon passar in här. Behöver all hjälp jag kan få just nu haha.

Processed with VSCOcam with t1 preset

f8

f7

 f4

Som sagt – trevlig helg!

Klicka på bilderna för att komma till källan.

translation

Happy Friday!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar