Annons
Annons

Happy Friday!

Hoppas ni haft en fin fredag. Själv är jag så väldigt glad över att den här dagen är över på grund av att det här med inskolningen var så mycket jobbigare (för mig – Chaplin verkar stortrivas) än jag nånsin kunde ana.

Annons

Ibland känner man verkligen inte sig själv så bra som man tror alltså…

f1

Hur som. Det är helg och det känns fint. I morgon spenderar jag dagen på Vintagefabriken där jag skapat vårstämning i butiken med hjälp av finfina klänningar, vårblommor och ljusa färger.

f4

 På söndag skulle jag vilja baka egna semlor och kanske måla en vägg eller två. Och så klart – pussa på mina två finaste personer.

f3

Lämnar er med de här vackra bilderna som ger mig den där harmoniska helgkänslan jag så gärna vill åt. I alla fall för en stund haha.

f2

Bilderna kommer från min Tumblr. Klicka på dem för att komma till källan.

translation

Happy Friday to you! Pics from my Tumblr.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • FinaFrun.se

  Kram till dig och njut av helgen med den lille älskling!

 • Melinda

  Hej! Vill bara säga att det blir bättre! Det kommer kännas hårt då och då i framtiden men det blir lättare! Jag hade alltid en känsla av att jag ville ha mina barn nära nära och det kändes onaturligt ( känner så ibland fortfarande) men sen när man ser att de har så roligt och får kompisar då känns det som man gjort rätt! Men det är hårt att lämna i början! Tack för en fin blogg och måste bara säga att du verkar vara en sån gullig person!

  • TACK snälla du alla fina ord. Du gjorde min dag! Är så glad över att så fina personer som du läser mig blogg.<3

 • Emilia Leide

  Åh. Imorn börjar Arvids inskolning. Och det känns läskigt. Men jag tror att det kommer gå bra, jag ska inte ha inskolningen utan det får maken ta. Å du det är okej att vara ledsen och sörja över att inte vara hemma längre. Men han är hos personer som älskar barn och som är utbildade för att ta hand om barn. Å alla förskollärare vet att alla barn är någons skatt. Mvh förskolläraren 😉

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar