Annons
Annons

Happy Friday!

Trevlig fredag! Här i Stockholm lyser solen och jag känner mig lätt i sinnet. SOM jag längtat efter värme och ljusa himlar. Dagen spenderas på Vintagefabriken där vi håller på och plåtar finheter till vår webbshop, dricker kaffe och lyssnar på Marit Bergman på repeat.

Annons

En mycket bra kombo.

Dagens fredagsbukett – som vi på Vintagefabriken gör ihop med Skillad Florals – är en rosbukett med inslag droppax och svärdslilja. Blommor som finns i säsong just nu och som tillsammans doftar alldeles magiskt.

min fredagsbukett

Hur ser din fredagsbukett ut? Dela en bild på din bukett på instagram, tagga bilden med @volanglinda, @skilladflorals och #minfredagsbukett så att vi kan få se den och inspireras.

Alla bidragen till #minfredagbukett finns att se här.

Foto: Ceen Wahren. Styling: Nika Wahren/Skillad Florals

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (12)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar