Annons
Annons

Happy Friday!

Dagens fredagsbukett är en riktigt somrig sådan – med pioner, brudslöja och eucalyptus. Jag älskar verkligen pioner! Så magiskt fint. Det är ju pionsäsong nu så jag tycker att det passar alldeles utmärkt att passa på att kika efter just dessa skönheter i blomsterbutikerna.

Annons

Dessutom håller dem länge om man tar hand om den väl (här hittar ni 5 tips på hur pionerna håller längre).

pion1

Hur ser din fredagsbukett ut? Dela en bild på din bukett på instagram, tagga bilden med @volanglinda, @skilladflorals och #minfredagsbukett så att vi kan få se den och inspireras.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar