Annons
Annons

Happy Friday!

Trevlig fredag! Kul att så många hakade på förra veckans #minfredagsbukett. Fortsätt med det vettja! Min fredagsbukett denna vecka är en riktig tjusig sådan. Med

Annons

vita anemoner, magnolia (!), eucalyptus och stjärnflocka. Bunden av min kollega – blomsterdesignern NikaSkillad Flower Design.

min fredagsbukett

Jag tycker att den är precis lika fin i en vas hemma som att ge bort om man ska på en tjusig middagen eller födelsedagsfest. Eller varför inte ha den som inspiration till brudbukett? Älskar verkligen magnoliakvistarna.

Hur ser din fredagsbukett ut? Lägg upp bilden på din instagram, tagga @vintagefabriken, @volanglinda @skilladflowers och #minfredagsbukett – så att vi kan hitta din bild och inspireras. Finaste bilden belönas varje månad med en liten present!

Foto av Emmy Lundström.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar