Annons
Annons

Happy Friday!

Hoppas ni får en härlig helg! Jag har unnat mig en fredagsblomma i form av en vacker kungsängslilja. Nästan overkligt fin faktiskt!

Annons

bukett

Stolen är ett vintagefynd som jag använder som sängbord.

blomma1

Krukan har jag målat själv med linoljefärg från Zetas. Får visa en dag hur jag gjort om ni vill se?

translation

Happy Friday folks! I wish you a lovely weekend. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (7)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar