Annons
Annons

Happy Friday!

Dagens fredagsbukett får bli en lite speciell sådan. Fick nämligen ett så fint paket av Sandberg i dag med pressutskick från deras senaste kollektion Flora Sandbergica så jag fick lite feeling och lät vykorten därifrån få vara med i bild. Tror det kan bli en superfin kollektion – speciellt eftersom det är blommor som får stå i fokus.

Annons

Det kan ju aldrig bli fel tänker jag.

sandberg flora

Det ska bli väldigt kul att se hela kollektionen (som snart lanseras) – stylad av en av mina favoriter Sarah Widman.

Hoppas ni får en härlig helg! Själv sitter jag på Vintagefabriken i dag ihop med Lollo och planerar för vårens spännande projekt. I morgon ska jag också jobba här och sen kommer David och hämtar upp mig för en datenight. Så härligt!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar