Annons
Annons

Happy Friday!

Fin fredag på er! Hoppas ni har en bra dag.

bukett

Jag sitter och snorar på Vintagefabriken men hoppas på att bli helt frisk snart. Ska ha en ledig helg och åka till Norrtälje med lille Chaplin för att hälsa på min syster.

Annons

Dessutom är min mamma på besök från Malmö så det blir en bonus. Hoppas på att kunna åka förbi någon rolig loppis för att göra lite vintagefynd. Har ni några tips på loppisar i Norrtälje så får ni gärna dela med er!

fredagsbukett2

Dagens bukett består av vackra anemoner och krispiga papegojtulpaner. En väldigt fin mix om ni frågar mig!

Vad ska ni göra i helgen?

translation

Happy Friday folks!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (9)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar