Annons
Annons

Happy Friday!

Hej på er! Åh vad den här veckan försvann då. Men nu är jag klar med mina två stora jobb som gått parallellt i flera veckor. Och det är så skönt. Även om det var superkul så känns det bra att jag nu rott det i hamn.

Annons

Hurra för det!

flowers

I helgen ska jag bara ta det lugnt och hänga med familjen. Kanske åka på någon utflykt och förhoppningsvis också hinna städa lite hemma. Det har vi inte hunnit på ett tag…

Hoppas ni får det fint!

Bild via fina The Fresh Exchange Blog.

translation

Happy Friday folks! I’m so very happy today ‘cause I just finished two jobs that has taken all of my time the past weeks. But now I’ll have to lovely days off!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (4)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Läste Emily’s text och alltså, den slog verkligen an. Så full av möjligheter och paradoxalt nog så realistisk eftersom den inte förskönar frilanslivet utan omfamnar det tuffa i det. Det är inspirerande att läsa hur hårt arbete och stora drömmar ger resultat, bara en litar på att det går att ta sig igenom det svåra! Det gav mig lite mer styrka och mod inför min egen övergång till frilansande på heltid 🙂

    Och tack för länken! <3 Jag tror också att du kommer gilla receptet 😉

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar