Annons
Annons

Happy Friday!

Hoppas ni får en mysig fredagkväll allihop!

flowers by ditte isager

Här hos oss blir det egengjorda rotfruktschips efter recept hos IKEA Livet Hemma. Mums! Och så tänker jag mig rödvin och ett par avsnitt av senaste säsongen av Homeland – som jag helt halkat efter i.

Annons

f1

Det blir fint det!

Nästa fredag tänkte jag förresten introducera en ny typ av inlägg här som jag hoppas kan bli till en stående grej. Ser fram emot det och – förhoppningsvis också – ett bättre  och lite mer flitigt bloggskrivande i nästa vecka.

translation

Happy Friday! I wish you all a lovely weekend.

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar