Annons
Annons

Happy Friday!

Fin fredag till er! Så fort veckan har gått med en dags ledighet mitt i allt.

Jag sitter på Vintagefabriken och jobbar i dag. Har fixat i ordning butiken efter julledigheten och köpt

Annons

tulpaner och plockat fram det som känns mest vårligt av våra produkter.

designsponge_brit_opener-500x485

Jag och Lollo vill att det ska kännas som att komma in i en godisbutik med prylar när man kommer in till oss på Vintagefabriken. Så det är hela tiden det vi strävar efter när vi skyltar om och tar in nya varor. Tycker att vi lyckats ganska bra hittills måste jag säga!

bouquet anemones

För er som bor i Stockholm med omnejd har vi öppet på Vintagefabriken i dag, kl 12-18 och i morgon, lördag, kl 11-16. Dessutom är det premiär för nya granne Svenska Armaturer att öppna upp sin otroligt fina butik i dag. Välkomna!

Och – som sagt – trevlig helg!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (4)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar