Annons
Annons

Happy Friday

Fin fredag till er! Hoppas ni får en mysig helg med många lugna stunder, kanske någon god mat och kanske till och med lite sol.

blomma

Själv ska jag jobba i morgon och sen fira Thanksgiving med familjen och några vänner till oss.

Annons

På söndag tänkte jag ta med Chaplin till stan och kolla på julskyltningen vid NK. Tror att det kan bli en succé minsann!

Klicka på bilden för källan.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (8)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar