Annons
Annons

Happy Friday!

Kikar in här för att önska en fin helg! Hoppas ni haft en bättre fredag än jag. Har haft en sån där dag som liksom aldrig börjar och där allt går fel. Blomvaser välter, datorn hänger sig, mailen hopar sig.

Annons

Och så lite huvudvärk på det…

Nåväl. Nu kan det bara bli bättre!

blommor

Och apropå fredag kan jag också passa på att tipsa om att blomsterbutiken Bunches nu kommer till Stockholm! Ser verkligen fram emot ett besök i den butiken som har ett så smart och härligt koncept. De säljer nämligen blommor i bunt – som man sedan får göra sin egen bukett av. Dessutom arbetar de med odlare som har rätt miljötänk och bra villkor för både blommor och trädgårdsmästare. Fredagstipset!

Klicka på bilden för att komma till källan.

translation

Happy Friday!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar