Annons
Annons

Happy Friday!

Hoppas ni har en fin fredag! Här på Vintagefabriken har det packats paket, druckits kaffe och ätit swienerbröd hela dagen lång. Jag har ju det bästa jobbet helt klart. Så glad för det just nu.

I helgen ska jag pussa på Chaplin, gå på restaurang och kanske åka på någon utflykt tänkte jag.

flowers

Vi hörs snart igen!

Klicka på bilden för källa.

translation

Happy Friday! I hope your weekend will be a good one.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (12)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar