Annons
Annons

Happy Friday!

Önskar er en härlig fredag och helg! Jag sitter och jobbar undan inför helgen på Vintagefabriken och laddar inför två lediga dagar. I morgon tänkte jag baka järnet för att på söndag ska vi ha ett litet kalas för

Annons

Chaplin som ju fyllde år förra veckan.

flowers

Har ni några tips på vad man kan baka som passar för många personer så tipsa gärna!

translation

I wish you alla a happy Friday!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (4)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar