Annons
Annons

Happy Friday!

Så var det fredag igen! Jag har en riktigt lyxig dag eftersom Chaplin är fri från förskolan och David behövde jobba.  Vi har varit och storhandlat, städat (inte så lyxigt så klart men desto härligare när det är färdigt haha) och bakat en äppelpaj.

Annons

Nu sover han i vagnen och jag ska packa ihop mig och så ska vi bege oss ut i solen för att åka på en liten utflykt ihop med två favoritpersoner. Det blir fint det.

hydragena

Ska också köpa mig lite fredagsblommor och i dag ska jag unna mig lite hortensior – som snittblommor. Tycker det är så himla fint. Dessutom är de perfekta att torka. Häng dem upp och ned när de börjar vissna och de kan stå och vara fina hela vintern lång.

Hoppas ni har en bra dag!

Klicka på bilden för källan.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (4)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Prologen.se

    Önskar er en fin helg!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar