Annons
Annons

Happy Friday!

Bästa dagen på hela veckan är här och solen lyser utanför mitt köksfönster. Lillen sover och jag dricker min andra kopp kaffe till ljudet av någon som sågar på innergården. Det är precis en sån där känsla som man vill fånga och hålla fast i länge, länge.

I dag har jag som ambition att måla listerna i vårt kök och att tvätta en maskin eller två. Och när min kille kommer hem, om bara ett litet tag, drar jag ut på stan ett tag för att göra ärenden. Ser så mycket fram emot det! En dag på stan utan vagn och barn, vem hade trott att det var höjdpunkten på veckan för bara ett år sedan?

Här får ni min bästa fredagsinspiration:

fre15

fre12

paris

fre6

fre13

Trevlig helg på er!

Källan till alla bilder finns min Tumblr.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar