Annons
Annons

Happy Friday!

Fin fredag till er bästa ni! Jag sitter på Vintagefabriken i dag och har öppet i butiken till kl 18. Känns väldigt mysigt faktiskt. Passade på att vara lite extra länge med

Annons

Chaplin i morse med. Vi gick och fikade tillsammans innan förskolan och tog en promenad längs vattnet.

volanglinda instagram

Så väldigt fint att ta sig den tiden i bland. Och en croissant till frukost är ju aldrig fel  liksom.

volanglinda instagram

Och i går var vi en sväng hos Davids faster som har en kolonilott i Minneberg. Och jag fick lov med mig en sån här tjusig bukett hem. Den perfekta fredagsbuketten om ni frågar mig.

Bilderna kommer från min Instagram där jag heter @volanglinda.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar