Annons
Annons

Happy Friday!

Fin fredag önskar jag er! Vi har haft nyöppning av Vintagefabriken i dag – så roligt. Och SÅ skönt att det äntligen är klart. Pju alltså. Nu ska jag posta lite paket från webbshopen och sen bär det av på drinkar och middag med mitt tjejgäng.

Annons

Himla fint. Och på söndag blir det semester igen. Känns lite knäppt men också härligt. Som en riktig bonus.

f1f9

volang

f2f6 

Hoppas ni får det härligt och att solen lyser på er!

Bilder från min Tumblr. Klicka på bilden för att se källan.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar