Annons
Annons

Happy Friday!

Fin helg till er! Jag ska cykla iväg från Vintagefabriken om en dryg timme för att hämta upp Chaplin, fredagshandla och kanske festa till det med en glass. Sen tänker jag mig en picknick i det gröna med min kille.

Annons

Måste ju passa på så länge solen skiner så härligt som den gör just precis nu i Stockholm. Som jag längtat!

blomma

Klicka på bilden för källa.

translation

Happy Friday folks!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (1)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar