Annons
Annons

Happy Friday!

Hoppas ni har en fin fredag! Själv jobbar jag sista dagen innan semestern här och det känns så himla skönt. På söndag tar vi tåget till ett gulligt torp 1,5 timme från Stockholm där vi ska hänga med några vänner i en vecka.

Annons

Leva torparliv, äta frukost i trädgården och grilla på kvällarna. Kanske hinna med lite loppis, fika och bad däremellan också. Underbart ska det bli!

 blomma

Vi hörs ändå här på bloggen men kanske ännu mer på min instagram där jag heter @volanglinda.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar