Annons
Annons

Happy Friday!

Fin fredag till er! Här kommer ett DIY-tips och en fredagsbukett i ett minsann. Det är lånat från bloggen Paper & Stitch som visar hur man enkelt binder ihop en tjusig bukett med hjälp av lite snöre och tyg.

Annons

Och vackra blommor så klart.

bukett

bukett

p1

bukett

bukett

bukett

Alla bilder kommer från Paper & Stitch.

 translation

A Friday bouquet and a DIY in one. From the blog Paper & Stitch. Happy Friday folks!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar