Annons
Annons

Happy Friday!

Ett snabbt hej hinner jag med mellan packning av kläder, visitkort, affischer, växelkassa, tygpåsar med mera med mera inför söndagens Vintagebloppis som i år anordnas ihop med Stockholms Stadsmission. Puh alltså.

Annons

Det är sjukt kul men också VÄLDIGT intensivt att bolla allting samtidigt. Alla olika jobb, familjen, hemmet, butiken, bloggen.. Men på söndag är det alltså dags och efter det ska jag andas ut riktigt ordentligt.

Så länge. Lite fina bilder att förgylla fredagen med – lånade från bloggen My Little Fabric.

blomma1

blomma2

blomma3

Fin fredag på er!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar