Annons
Annons

Happy Friday!

Och så var det fredag igen och ännu en vecka har sprungit iväg. Men det var en rolig – om än trött – sådan. Chaplin har börjat med den härliga rutinen att vakna exakt kl 06.00 VARJE morgon. Och då blir man ganska trött efter ett tag.

magnolia

Hur som helst. I helgen hoppas jag på vårsol och lite vila mellan varven. Och så ska jag lukta på magnoliaträden som blommar för fullt på här på Kungsholmen nu. Och kanske till och med hinna knäppa av en bild eller två för att visa er.

Fin helg till er!

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

Vintagefabriken



Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar