Annons
Annons

Happy Friday!

Tittar in snabbt mitt i middagsbestyren för att önska er en fin helg. 1 maj och allt. Min mamma är här på besök och det känns superfint. Vi har varit på mitt favoritställe i Stockholm

Annons

Bergianska Trädgården – och fikat och spanat in palmer i växthuset.

Och nu blir det risotto med sparris och räkor och så mitt alldeles egna recept  på passionsfruktsmousse efter det.

pion

Fin helg på er!

Klicka på bild för källa.

translation

Happy Friday!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar