Annons
Annons

Hälsa på hemma hos mig nästa vecka!

Nästa vecka kommer ni kunna kika in hemma hos mig i min lägenhet på Kungsholmen i Stockholm. Jag är nämligen en av de tillfrågade i det nya roliga projektet som ELLE Decoration.se startat där de – med filmkameran i högsta hugg – hälsar på hemma hos folk  de tycker har inspirerande hem. Först ut var Anna Malmberg och nästa gång (på fredag närmare bestämt) är det alltså min tur. Hoppas ni vill kika då! Lovar att hojta när det ligger uppe.

hemma

Så länge hittar ni en liten sneak peek på min instagram där jag heter @volanglinda.

Annons

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (9)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • FINASTE MATTAN blogg

    Insta är inte vår grej, men vi älskar bloggar så vi kollar självklart sedan! : )

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar