Annons
Annons

Håll i hatten här kommer Fröken Sol, Barfota & Bäste Herr Olsson!

Har ni sett det nya samarbetet mellan Lisa Bengtsson och Hemtex? Himla fint tycker jag. Dessutom är det min favorit Anna Malmberg som plåtat.

Lisa Bengtsson har alltid varit en favorit hos mig – som ni kanske vet – och det alltid lika kul det kommer något nytt från henne.

Annons

Somrigt så det förslår och med en stor dos inspiration i bilderna dessutom. Härligt!

Sommarkollektionen består av bland annat kuddar, gardiner, hängmatta och morgonrock är släpps den 19 maj.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar