Annons
Annons

Gult som piggar upp i det grå.

Januari och stundande februari är verkligen de tråkigaste och mest grå månaderna jag vet. Jag är övertygad om att många av er håller med mig. Därför tänker jag att jag måste göra vad jag kan för att ljusa upp det hela.

Annons

Jag började kika i min mapp som heter YellowPinterest och kom på att det är exakt vad jag behöver idag! Vackra bilder på gula soffor, macaroons, rosetter och blommor. Just, precis så här:

Jag har skrivit liknande inlägg innan på temat blått i inredning. Det är så kul att skriva de inläggen! Det här med färg är ju helt underbart egentligen. Det får bli ett av mina löften till mig själv för 2013 – att använda mer färg hemma i inredning och på kläder.

Klicka på bilderna för att se källan/Click the pics to see the source.

Today I’m all about the color yellow. See more in my Pinterest board called just Yellow.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Älskar detta inlägg, då gult är min favoritfärg. Men ack, jag upptäckte att jag inte har en enda gul möbel hemma….det får bli nästa hemprojekt!

  • Glad jag blir av att höra! Det låter som ett bra projekt tycker jag. Du får visa på bloggen sen:)

   • Ja det får jag göra. Men det dröjer nog ett tag eftersom jag är bortrest i en månad. Men efter det, då blir det gult hemma!

 • Camilla

  smukke smukke billeder du har valgt,
  og med solen skinnende ind af vinduet og dine gule billeder kan man da ikke andet end smile.

 • Å, vilken fin gul soffa. Både den första och den sista 🙂

 • Gult är himlans fint! Jag har målat vår bordsskiva i högglansig knallgul färg. Gladfärg. Och den sista hallbilden är ju underbar, den där dörren asså..

  • Det lät superfint! Härligt.

   • Mm, det har varit hur fint som helst men nu har det blivit utbytt av ett nytt bord som vi spikat ihop själva. Det gamla, gladgula bordet, var runt och det blev så krångligt med en barnstol till.. Får kanske måla något annat i gult för att kompensera.

 • Pingback: Gult som en påskig höna | Madeleine Norman()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar