Annons
Annons

Bambi Chair från Japan – gulligaste stolen.

Via Pernilla Janssons blogg  Plaza Interiör fick jag upp ögonen för den gulligaste stolen jag sett på länge. Bambi Chair. Designad av Takeshi Sawada från Tokyo.

Bambi chair

Tydligen fanns den att beskåda på årets upplaga av möbelmässan. Vart Bambi Chair finns att hitta i Sverige förtäljer dock inte historien.

Annons

Men förhoppningsvis dyker den upp någonstans nära oss framöver.

 bambi1

 Kan liksom inte vänta tills jag får känna på den där fluffiga sitsen. Tycker den ser helt underbar ut!

translation

I’ve fallen in love with this cute little Bambi Chair designed by Takeshi Sawada from Tokyo.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar