Annons
Annons

Guide till Paris hos Local Milk

Vad passar väl bättre än en måndag i februari än att visa upp bilder från Paris? Med en fantastiskt guide till Paris i inlägget. Dessutom från en av mina absoluta favoritbloggare –

Annons

Beth KirbyLocal Milk. Hon besökte staden i januari i år så alla tips är dessutom högst aktuella.

Kanske har någon av er bokat in en resa till Paris i vår? Lyllo er i så fall!

paris guide

paris guide

paris guide

paris guide

I hennes Parisguide hittar ni allt ifrån tips på boende till caféer, restauranger och butiker. Allt man vill veta med andra ord!

paris guide

paris guide

paris guide

paris guide

paris guide 1

I slutet av veckan tänkte jag sammanfatta mina egna tips från Paris i ett inlägg. Vi var ju där förra våren med lille Chaplin (när han var 1,5 år). Skulle ni gilla det? Har ni några frågor så är det bara att skriva dem här i kommentarsfältet så ska jag göra mitt bästa för att svara på dem!

Alla bilder av Beth Kirby.

translation

Pics from a lovely guide to Paris from Local Milk blog. Don’t miss this if you’re planning a trip to Paris this spring or summer!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • En långvarig förkylning

    Jag får aldrig nog av Paris, så jättegärna lite tips och bilder från dig med! Det är fem år sen vi var där, på 10-årig bröllopsdag, och längtar såklart tillbaka! <3

    • Kul! Nu finns mina tips uppe:) Jag förstår verkligen att ni längtar tillbaks!

      • Ja! Läste precis den och det värmde i hela mig! Missade faktiskt Marais, men njöt verkligen av att bara vara också, som du skrev. Och håller med om boklådorna längs med Seine, har tidningar från 1800-talet hängandes på väggen som vi köpte där, helt underbara!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar