Annons
Annons

Grönt och skönt.

Den här nya veckan får börja lugnt och skönt med dessa bilder ur senaste ELLE Interiör . Stylade av Lo Bjurulf och plåtade av Petra Bindel. Tycker de är smått magiska varenda en av dem!

 translation

I let this new week begin peacefully and quietly with these images from the latest issue of Elle Decor.

Annons

Styled by Lo Bjurulf and photographed by Petra Bindel. I think they are somewhat magical every single one of them!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar