Annons
Annons

Gröna köksstolar

I helgen, när jag hade massvis med lyxig egentid ni vet, fick jag ett ryck och köpte en burk färg. Har nämligen tänkt länge att jag vill måla om våra

Annons

köksstolar eftersom de blivit så slitna. Denna gång hade jag fastnat för grönt för att jag tänkte att det kunde bli fint mot vår kökstapet ( som ju är Pilblad av William Morris).

köksstolar1

Valde en lite grönblå nyans som passade fint in i känslan i köket.

köksstolar2

Blev supernöjd! Nu är problemet att jag sugen på att måla resten av snickerierna i den här nyansen med. Fortsättning följer…

translation

Yesterday I decided to re paint the chairs in our kitchen. I decided on a green color that I  thought would go great with our wallpaper (Willow boughs minor by William Morris). I think it looks really good! Do you like it too?

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (1)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • hejregina/agnes

  fint!
  och jag älskar den stolmodellen. lik så mycket annat men ändå klart finast!

  hejregina.elledecoration.se

  • Kul att du gillar! Älskar också den modellen:) Kram!

 • Åh så fint det blev tillsammans!!! Gillar verkligen Willow Boughs <3 Och allt Morris egentligen… Researchade allt inför att vi skulle flytta i somras och ville ha Morris överallt. Nu blev det inte riktigt så (vi har inte orkat tapetsera klart ens hehe) men så fint att få drömma om det. Och vi fick ju trots allt Golden Lily i tre rum!

  http://jessicaandersdotter.se/blogg/

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar