Annons
Annons

Green Kitchen Stories på Youtube.

Ni har väl inte missat att underbara Green Kitchen Stories – vars bok jag tipsade om för ett tag sen – nu även startat en

Annons

youtube-kanal. Roligt tycker jag som är ett stort fan! Där kommer det säkerligen att dyka upp massvis med inspiration och tips till härliga måltider.

popsicles by green kitchen stories

Just nu hittar man recept på bland annat en krispig blomkålssallad och de här söta glasspinnarna med yoghurt och blåbär.

Det ska bli väldigt spännande att få se mer. Jag älskar verkligen matlagningsprogram men eftersom jag har lite mindre tid att ägna mig åt att titta på sådana just för tillfället är det här ett perfekt substitut.

Här hittar ni alltså Green Kitchen Stories youtube-kanal.

translation

Lovely Green Kitchen Stories recently launched their very own youtube channel and I’m very much looking forward to follow them there. Don’t miss it!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Frida

  Tack för tipset! Äntligen något som kanske kan ersätta Rachel Khoos ”The Little Paris Kitchen” som jag knarkat på YT!

  • Haha. EXAKT vad jag också tänkte när jag upptäckte det här. Men när kommer hennes nya program?! Längtar.

   • Frida

    Ska det komma ett nytt?? Hur har jag kunnat missa det!? Roligt hursom. 🙂

 • Huuur bra!?

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar