Annons
Annons

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • åhhh, bilderna här. blir helt kär i dem…förresten, slutet av en dag-boken gjorde att jag förlät allt som inte var så bra. en endaste mening och sen blev den tänkvärd och läsvärd och allt. så läs den ändå, trots hypen.

  • Sofia: kul. jag med…:) ja men säger du det så gör jag det. lätt. perfekt för jag har en veckas semester kvar som jag tänkte ägna just åt att läsa en massa böcker på filtar. tack fina!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar