Annons
Annons

Gotlandstips.se – bästa guiden till Gotland.

Hej på er! I dag är näst sista dagen här på ön och det känns himla vemodigt att börja förbereda packningen för att – så småningom – säga hejdå till det fina huset och den här härliga semestern. I dag blir det en tur in till Visby och sedan ett besök till Leva Kungslador som jag och David upptäckte sist vi var här.

Annons

Ett hett tips till er som planerar en Gotlandsvistelse i sommar!

  got2

Ett annat tips jag vill ge till alla som ska semestra här är hemsidan Gotlandstips.se. En superfin sajt som är fullproppad med bilder och beskrivningar på saker att se och göra på Gotland. Dessutom finns det kartor till alla ställen och länkar till deras respektive hemsidor.

got1

Vi har verkligen haft en massa användning för Gotlandstips.se under vårt tid här så tusen tack till Maria Soxbo och Emma Aspelin som startat denna grymma sajt!

Bilderna kommer från Gotlandstips.se

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar